Najstaršia Bond-girl v histórii na titulke: Jej dekolt ohúri aj po 50-ke!

Obsadením talianskej herečky Monicy Bellucciovej do role Bond-girl v pripravovanom filme Spectre sa podarilo tvorcom zmeniť doterajšie dejiny bondovských príbehov.

06.08.2015 13:21
debata
Herečka Monica Bellucci na titulnej strane... Foto: Reprofoto: GQ
Herečka Monica Bellucci na titulnej strane magazínu GQ Italia. Herečka Monica Bellucci na titulnej strane magazínu GQ Italia.

Agent 007 si na plátne po prvýkrát začne so zrelou ženou, v skutočnosti ešte o tri roky staršou ako je on sám. „Myslím si, že vďaka tomu sa režisér Sam Mendes stane hrdinom ženského sveta. Keď mi zavolal, povedal, že to je revolučný koncept a ja s ním súhlasím,“ uviedla pred časom talianska kráska a talentovaná herečka.

V augustovom vydaní talianskeho pánskeho magazínu GQ pózovala 50-ročná Belluci pre sériu zvodných a jemne eroticky ladených záberov. Aj na titulnej strane ju môžu čitatelia vidieť ako zmyselnú a mimoriadne príťažlivú dámu. Samozrejme, aj s jej presláveným dekoltom.

Herečka Monica Bellucci a jej kolega Daniel Craig. Foto: SITA/AP, Andrew Medichini
Monica Bellucci a jej kolega Daniel Craig Herečka Monica Bellucci a jej kolega Daniel Craig.

Hoci minulý rok oslávila dáma s havraními vlasmi polstoročie, tvrdí, že sa cíti byť spokojná vo svojej koži. V živote sú vraj aj dôležitejšie veci ako je večná mladosť či tvár bez vrások. Bellucci sa pritom naozaj nemá na čo sťažovať. V porovnaní s mnohými rovesníčkami vyzerá totiž naozaj ukážkovo. A veríme, že v bondovke Spectre, ktorá príde do kín v druhej polovici jesene, dostane priestor nielen jej pôvab, ale aj herecký kumšt.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #titulka #Monica Bellucci #GQ #pôvab #najstaršia #Bond-girl

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...