Krainová predviedla figúru v bikinách. Na 42 rokov je to paráda!

Na týchto stránkach zväčša ospevujeme zahraničné zrelé hviezdy, ale ani v tunajších končinách nie je núdza o príťažlivé dámy, ktoré vyzerajú k svetu.

06.08.2015 16:45
debata
Česká modelka Simona Krainová na ostrove... Foto: Profimedia
Simona Krainová Česká modelka Simona Krainová na ostrove Fuerteventura v spoločnosti českého surfera a inštruktora Davida Koblasu.

Pred pár dňami to potvrdila aj česká modelka Simona Krainová, ktorá sa po dlhšom čase pred objektívom predviedla v bikinách. Tentoraz však nešlo o nejaké profesionálne fotenie. V hlavnej úlohe bol šport – konkrétne surfovanie.

Dvojnásobná mamička, ktorá je vydatá za pôvodom slovenského podnikateľa Karla Vágnera, si na známej pláži Fuerteventura vyskúšala svoj športový talent. A pod patronát si ju vzal krajan David Koblasa, ktorý na ostrove dlhodobo žije a venuje sa surfovaniu.

Blondínka a jej doska vyzerali spolu celkom zohrato, hoci mnohých návštevníkov pláže asi skôr zaujímal pohľad na Krainovú ako sexi dámu. Oranžové dvojdielne bikiny, ktoré toho veľa nezakryli, podčiarkli modelkinu sexi figúru. Kto by povedal, že už o pár mesiacov oslávi 43. narodeniny?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #bikiny #Simona Krainová #surf

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...