Spoznáte tento slávny zadoček? Známa diva ho vystavila na rodnej hrude

Minulý týždeň sa divoko zabávala na tradičnom barbadoskom karnevale a záver týždňa strávila s priateľmi na jachte. Dokonca jej robil garde známy pretekár.

10.08.2015 00:00
debata (2)
Speváčka Rihanna si užívala dovolenku na rodnom... Foto: SITA/AP, Profimedia
Rihanna Speváčka Rihanna si užívala dovolenku na rodnom Barbadose.

Reč je o barbadoskej speváčke Rihanne, ktorá sa pravidelne každý rok v lete na pár dní vyberie na svoj rodný ostrov. Práve tám strávila minulý týždeň niekoľko hodín divokou zábavou na tradičnom barbadoskom tanečnom sprievode v uliciach mesta. A nebola sama. Prítomní novinári zachytili na mieste aj jazdca F1 – pretekára Lewisa Hamiltona.

Spolu s ním speváčku videli aj cez víkend, keď sa so skupinou priateľov vybrala zabaviť sa na pobrežie. Rihanna v dvojdielnych bikinách predvádzala svoje kypré ženské krivky a na jej úsmeve bolo vidieť dobrú náladu a spokojnosť.

Hamiltona sa zdržiaval skôr na prenajatej jachte, ale neskôr ho načapali aj v rozhovore so speváčkou. Hoci pri žiadnych intímnych gestách dvojicu nepristihli, razom sa začalo špekulovať, či náhodou nie je jej novým objavom.

Hamilton v minulosti randil so speváčkou Nicole Schezingerovou, pričom sa viackrát rozišli a znovu dali dokopy. Od posledného rozchodu zostal single, no spájali ho napríklad s Kendall Jennerovou.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Lewis Hamilton #Rihanna #bikiny #zadoček #Barbados

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...