Sexi mamička za miliardu: Alba v bikinách oslavuje triumf, pozrite sa!

Z pozície filmového sexsmybolu sa za posledné mesiace prepracovala herečka Jessica Alba na úspešnú podnikateľku. Ale to rozhodne neznamená, že stále nie je potechou pre oko.

18.08.2015 00:00
debata
Herečka Jessica Alba si užívala augustový... Foto: Profimedia
Jessica Alba Herečka Jessica Alba si užívala augustový víkend v mexickom Kankúne.

Aj keď sa pred pár dňami objavila 34-ročná herečka v mexickom Kankúne, kde dovolenkuje s manželom Cashom Warrenom, bolo sa na čo pozerať. Príťažlivá Američanka s mexickou krvou si obliekla dvojdielne biele bikiny a na pláži predviedla ukážkovú figúru.

Dvojnásobná mama a filmová hviezda má pritom dôvod na radosť nielen ako matka a herečka. Jej spomenuté podnikanie, v spoločnosti The Honest Company, ktorú spoluzaložila a momentálne v nej vlastní časť akcií, neuveriteľne prosperuje. Iba v máji odhadli burzoví makléri hodnotu spoločnosti na miliardu dolárov. Za necelé štyri mesiace však jej hodnota stúpla na 1,7 miliardy!

Herečku si pred pár mesiacmi pre jej veľké úspechy všimol aj magazín Forbes, ktorý jej doprial titulnú stranu. Alba pritom nepatrí medzi klasické hollywoodske hviezdy, ktoré svoj biznis stavajú len na slávnom mene a jeho „predaji“. Filozofia jej spoločnosti, ktorá ponúka ekologické kozmetické produkty, detskú kozmetiku či produkty do domácnosti, stavia na viacerých pravidlách dlhodobo udržateľnej produkcie a kontrolovaného postupu výroby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #bikiny #podnikanie #Jessica Alba

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...