Ukážkový zadoček talianskej krásky! Ale pozor, táto dáma je už zadaná...

O modelke a moderátorke Belen Rodriguez, ktorá je milovanou hviezdou spoločenských rubrík v Taliansku, sme už písali viackrát. Vždy to bolo v súvislosti s jej fyzickými prednosťami a zábermi v bikinách. Ani tentoraz to nie je výnimka.

19.08.2015 00:00
debata (1)
Televízna moderátorka a modelka Belen Rodriguez... Foto: Profimedia
Belen Rodriguez a jej manžel Stefano De Martino Televízna moderátorka a modelka Belen Rodriguez a jej manžel Stefano De Martino na gréckom ostrove Mykonos.

Vymenila sa akurát destinácia, pretože kým v úvode leta si Belen užívala najmä na Ibize, tentoraz vyrazila na vychytený Mykonos. Grécky ostrov, ktorý za uplynulé mesiace hostil desiatky známych celebrít, si Rodriguez vybrala aj s manželom Stefanom De Martinom za miesto svojho augustového relaxu. Ak si však náhodou mysleli, že od paparazzov budú mať pokoj, mýlili sa.

Tridsaťročná hnedovláska neunikla ich pozornosti ani na gréckej pláži. A opäť si všímali predovšetkým jej prednosti. Po boku manžela Belen predviedla ukážkové krivky, ktoré z nej pred pár rokmi spravili miláčika talianskych médií a najmä mužského publika či čitateľskej obce. Objatie urasteného manžela a obrúčka na jeho prste však hovorili jasnou rečou – táto kráska je už zadaná.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #zadoček #manžel #Mykonos #Belen Rodriguez

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...