Prsia na celú obrazovku! Vie, ako útočiť. A má z toho vlastnú šou!

Neprajníci o nej hovoria, že je len lacnou a vyzývavou celebritkou, ktorá využíva svoje telo na predaj a zvyšovanie popularity. Možno. Ale tento prístup sa zatiaľ modelke a knižnej autorke Amber Rose vypláca.

28.08.2015 00:00
debata (6)

Bývalá priateľka rapera Kanye Westa a exmanželka rapera Wiza Khalifu by sa už čoskoro mala objaviť vo vlastnej televíznej šou. Samozrejme, s prvkami reality-šou.

O novom projekte, ktorý by mala zastrešiť televízia MTV, informoval bulvárny portál TMZ.com. Okrem Roseovej by pred kamerami mala účinkovať aj ďalšia sexi dáma a celebrita Blac Chyna. Obe dámy majú vraj veľa spoločného.

Okrem toho, že sú nezadané pracujúce matky, ktorých bývalými partnermi boli svetoznámi raperi, patria tiež medzi úspešné podnikateľky a v minulosti si obe vyskúšali prácu pri striptízovej tyči. Čo ukáže pred kamerami hudobnej televízie, ukáže čas.

Isté je, že Instagram modelky Amber toho ukazuje viac než dosť – a to takmer denne. Naposledy sa Amber predviedla v čipkovanej podprsenke, nohavičkách a s parochňou na hlave.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #Instagram #modelka #šou #dekolt #MTV #Amber Rose

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...