V Esquire rozhodli: Toto je najsexi žijúca žena planéty!

Každoročné ostrosledované vyhlasovanie ankety o najsexi žijúcu ženu planéty podľa magazínu Esquire má novú víťazku. Stala sa ňou herečka Emilia Clarke.

13.10.2015 08:05
Herečka Emilia Clarke na archívnej snímke. Foto: ,
Herečka Emilia Clarke na archívnej snímke.
debata (1)

Hviezda populárneho seriálu Hra o tróny či hrdinka ostatného Terminátora, ktorá si v tomto akčáka strihla rolu Sarah O'Connorovej, vraj bola jednoznačnou voľbou zástupcov redakcie. Práve oni vždy určujú, ktorá slávna žena je podľa nich v danom roku najsexi žijúcou ženou planéty.

Herečka Emilia Clarke na archívnej snímke.
Herečka Emilia Clarke na zábere zo seriálu Hra...
+9Britská herečka Emilia Clarke prichádza na...

Kritéria sú to, samozrejme, subjektívne, ale Esquire sa tiež orientuje podľa mediálnej popularity či obľúbenosti danej hviezdy a tiež podľa toho, ako sa správa v kontakte s médiámi. Clarke si podľa Lisy Hintelmannovej, ktorá je šéfkou externých projektov magazínu, získala väčšinu jej kolegov.

Dvadsaťosemročná rodáčka z Londýna vyštudovala herectvo, ale skutočný zlom v tejto kariére nastal až v roku 2011, keď začala účinkovať v spomenutej Hre o tróny ako Khaleesi, matka drakov.

Herečka Emilia Clarke na zábere zo seriálu Hra... Foto: SITA/AP
Herečka Emilia Clarke na zábere zo seriálu Hra o tróny. Herečka Emilia Clarke na zábere zo seriálu Hra o tróny.

Súčasťou magazínového titulu je aj rozhovor a fotenie editoriálu, ktorý Clarke absolvovala už pred pár týždňami, no objaví sa v stánkoch až o pár dní. V duchu „sexi“ titulu pózuje na obálke časopisu celkom nahá, pričom však intímne partie zakrýva strategicky aranžovaná plachta. Britku však v minulosti preslávila aj odvaha vyzliecť sa celkom donaha pred kamerou. Svoje prednosti predviedla aj v spomenutej Hre o tróny.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Esquire #Emilia Clarke #Hra o tróny #najsexi žena

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...