Playboy bez nahých žien?! Realita, už s tým súhlasil aj Hefner

Mesačník Playboy už nebude obsahovať fotografie nahých žien. V pondelok o tom informoval denník New York Times, ktorému to potvrdil výkonný riaditeľ magazínu Scott Flanders.

13.10.2015 11:13
Dani Mathers - playmate, Playboy Foto: ,
Dani Mathers - playmate roka, ktorá v ruke drží júnové vydanie magazínu z roku 2015. Aj ona sa vyzliekla donaha na stránkach pánskeho časopisu. Podobné fotografie v ňom vraj už čitatelia neuvidia.
debata (6)

Zmeny podľa jeho slov ovplyvnil najmä voľne dostupný erotický materiál na internete. „Od každého sexuálneho aktu, aký si viete predstaviť, vás v súčasnosti delí len jeden klik. Boj sa skončil, vyhrali sme,“ dodal Flanders.

S novinkami súhlasil aj 89-ročný zakladateľ a šéfredaktor časopisu Hugh Hefner. Podľa zástupcov magazínu bude Playboy aj naďalej ponúkať fotografie žien v provokatívnych pózach, svoje miesto budú mať aj playmate mesiaca. Čitatelia by sa mali s novinkami zoznámiť na budúci rok v marci.

Playboy založil spomínaný Hugh Hefner v roku 1953 v Chicagu. Na obálke prvého vydania, ktoré sa dostalo do predaja v decembri 1953, bola herečka Marilyn Monroe. Pre magazín neskôr pózovali aj Kim Basinger, Drew Barrymore, La Toya Jackson, Nancy Sinatra, Samantha Fox či Carnie Wilson.

Svoje príspevky na jeho stránkach v minulosti zverejnili napríklad autori ako Ian Fleming, Vladimir Nabokov, Chuck Palahniuk alebo Haruki Murakami.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #internet #nahota #koniec #Playboy #Hugh Hefner #časopis #Scott Flanders

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...