Päťdesiat? To nemyslíte vážne! Liz Hurley v bikinách vyzerá božsky

Na niektoré ženy akoby príroda a jej procesy neúčinkovali. Pri pohľade na 50-ročnú herečku Elizabeth Hurley v bikinách nejednému z nás asi padne sánka.

27.10.2015 00:00
debata

Mellow in yellow #elizabethhurleybeach

Fotka uverejnená používateľom Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1),

Bývalá priateľka herca Hugha Granta sa len pred pár dňami podelila s fanúšikmi na Instagrame o momentky z dovolenky. Pózuje na nich v dvojdielnych žltých bikinách na pláži.

Hoci neupresnila miesto svojho pobytu, je jasné, že Hurley si odcestovala oddýchnuť pred tým, čo ju čaká séria účastí na podpore charitatívneho projektu proti rakovine prsníka. Podieľa sa na ňom už niekoľko rokov. Sexi dáma v zrelom veku, ktorá je matkou tínedžerského syna, sa tiež úspešne vrátila do pozornosti divákov ako herečka. Vďaka za to patrí satirickému seriálu The Royals, v ktorom Hurley nedostala rolu nikoho iného ako samotnej kráľovnej.

Jej podoba je však výrazne iná od tej, na akú sú zvyknutí britskí poddaní. Hurley sa v projekte už viackrát objavila len v sexi bielizni či v šteklivých scénach. Aj preto si podľa mnohých udržiava veľmi starostlivo príťažlivé telo.

With my baby#elizabethhurleybeach

Fotka uverejnená používateľom Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #bikiny #Telo #sexi #Elizabeth Hurley #päťdesiatnička

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...