Šok pre Demi Lovato v gay klube: Jej šou zatienil striptér s erekciou

Speváčka Demi Lovato má početnú fanúšikovskú základňu medzi homosexuálmi. Jej nečakané vystúpenie v jednom z newyorských gay klubov pred pár dňami teda vyvolalo veľkú odozvu návštevníkov.

29.10.2015 16:45
Demi Lovato na akcii nechýbala. Foto: ,
Speváčka Demi Lovato na archívnom zábere.
debata

Bývalá detská hviezdička a porotkyňa šou X Factor však musela zostať poriadne zaskočená, keď sa k nej počas vystúpenia pridali aj tanečníci zo spomenutého klubu – Monster. Jeden z nich, údajne barový striptér, ktorý v podniku pravidelne účinkuje, vyskočil k speváčke na vyvýšené pódium a začal sa okolo nej krútiť odetý len do miniatúrnych slipov.

To by možno nebol až taký problém – konieckoncov, aj ďalší tancujúci páni mali na sebe len spodnú bielizeň a Lovato vyzerala, že jej to neprekáža. Lenže, striptér v bielych slipoch upútal pozornosť aj niečím celkom iným – svojou výbavou v bielizni. V plnej pohotovosti.

Erekcia, ktorá bola neprehliadnuteľná, zaskočila aj samotnú spevácku hviezdu. Demi sa však napriek tomu nenechala vyviesť z miery a pokračovala vo vystúpení. Otázka znie, aké fotografie sa napokon ocitli v médiách. Hoci pri americkej prudérnosti sa asi striptér, ktorý si očividne prítomnosť reportérov a fotografov užíval, veľa slávy nedočkal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #erekcia #Demi Lovato #striptér #gayklub #zaskočená

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...