Slávny raper v boxerkách hrdo ukazuje rozkrok: Uf, to bude závisti...

V celebritnom svete sociálne siete zväčša slúžia zástupkyniam nežného pohlavia, aby sa predvádzali a občas jemne provokovali svojich fanúšikov. Ale ani niektorí páni nie sú výnimkou.

03.11.2015 00:00
debata

Let's just assume, I thought today was Friday or #ThrowDatAZZbackThursday #WhoCaresWhatDayItis I say it's #FineNiggaFriday because I know you gone be double tappin this mothafucka til tomorrow anyway......#SoGoneTagYaGirlfriends #ScreenShotIt #LickIt #PullThemPantiesToTheSideAndGetReadyForThe #HalloweenEdition #CuzHalfYallScaredOfTheDickAnyway #WhereverYouAtInTheWorldDatPussyBoutToBeWetYouHearMe #iSaidDoYouFuckinHearMe #OkThen #TakeYourIndexAndMiddleFingerAndMakeAGun #ThenPutTheGunInsideYouAndPullTheTrigger #EaseItOutAndPutSomeOfThatStickyIckyOnThatPearlTongue #TiltYaHeadBackAtAn80DegreeAngleAndSpreadYourLegsFarAsTheyGo #ThenLickYaFingersRealSlowAndGrazeThatPearlForMe #BackAndForthRealGently #CloseYaEyes #AndImagineMeSlidingInThatThangRealSlow #AndAsSoonAsYouGetReadyToBustYour1stNut #iPullOutAndGoDownTownAndCatchItWithMyTongue #ThenISlideBackUpAn...... Oh shit the Patriots game on, gotta go ladies !!!! Oh' & my boxers #ThatsHowIDocumentary #MEATPRINTPAPI #DropsMic

Fotka uverejnená používateľom The Game (@losangelesconfidential),

Raper The Game rozhodne nepatrí medzi hanblivé typy. Ale po nedávnych záberoch, ktoré zverejnil priamo na svojom oficiálnom instagramovom profile, sa jeho odvaha posunula na novú úroveň. Tridsaťpäťročný rodák z Los Angeles zverejnil na webe záber zo svojej kúpeľne, kde pózuje len v elastickej spodnej bielizni. Prvý pohľad možno padne na potetované telo, ale keď zrak skĺzne nižšie, nejedno obočie sa asi nadvihne. Elastické športové boxerky totiž odhalili viac než by možno bolo vhodné.

Výbava ukrývajúca sa pod spodnou bielizňou však okamžite vyvolala množstvo reakcií od jeho nasledovníkov. A nielen tých. Všimli si ju aj mnohé šoubiznisové portály či magazíny.

Vzhľadom na fakt, že fotografiu herec a raper stále neodstránil, môžeme sa domnievať, že je vlastne celkom spokojný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #penis #Instagram #výbava #boxerky #The Game

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...