Hore celkom naostro, dolu len šnúrka! Takto sa chodí do spoločnosti?

Provokácia na červenom koberci nie je v dnešných časoch už nič výnimočné. Ale pozornosť stále priláka. Uvedomuje si to aj moderátorka Myleene Klass.

03.12.2015 15:45
debata
Moderátorka a dizajnérka Myleene Klass na... Foto: Profimedia
Myleene Klass Moderátorka a dizajnérka Myleene Klass na vyhlásení cien Cosmopolitan Ultimate Women Of The Year Awards 2015.

Provokácia na červenom koberci nie je v dnešných časoch už nič výnimočné. Ale pozornosť stále priláka. Uvedomuje si to aj moderátorka Myleene Klass.

Britská hviezdička, ktorá sa v stredu večer objavila na vyhlásení cien magazínu Cosmopolitan, dorazila na akciu tak, že sa za ňou otočila nejedna hlava. Brunetka si totiž obliekla iba priehľadné čipkované nohavice a čierne sako, pod ktorým celkom chýbala bielizeň či nejaký top.

Pri zábere zozadu bolo jasné, že Klassovej intímne partie chráni len tenučká šnúrka tanga nohavičiek. Tridsaťsedemročná brunetka si však chvíle pred objektívmi užívala a predvádzala sa z každej strany. Konieckoncov, robila si tým aj vlastnú reklamu.

Čipkované nohavice odhaľujúce nohy totiž pochádzajú z jej vlastnej kolekcie luxusného intímneho a ženského oblečenia, ktoré je v Británii v predaji. Klass vtipne poznamenala na Instagrame ešte pred samotnou akciou, že do ulíc vyráža vo svojom „pyžame“. Nuž, zaujala…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexi #provokácia #moderátorka #priehľadné #Myleene Klass

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...