Nahé, pikantné a dokonalé! Najsexi magazín servíruje neprístupnú krásu

Francúzsky magazín LUI každý mesiac presviedča o tom, že patrí medzi najsexi fotografické tituly na svete. Ale v decembrovom vydaní prekonal všetko, čo doteraz čitatelia videli.

09.12.2015 00:00
debata (2)
Topmodelka Natasha Poly na titulnej strane... Foto: Reprofoto: Luigi & Iango for LUI Magazine
Natasha Poly Topmodelka Natasha Poly na titulnej strane magazínu LUI.

Hviezdami najnovšieho čísla časopisu, ktorý na svojich fotografiách už vyzliekol také slávne krásky ako Rihanna či Laetitia Casta, sa stali slávne modelky. Dočkali sa titulných strán aj kalendárového vydania.

Na obálku magazínu sa tak dostali známe mená ako Jourdan Dunn, Amber Valetta, Natasha Poly, Lara Stone či veteránka Shalom Harlow. Výsledok je oslavou ženskej krásy a dokonalosti a poteší určite mnoho mužských čitateľov. Vzhľadom na to, že dvojčíslo má niekoľko verzií titulnej strany, môže sa stať aj unikátnym zberateľským exemplárom.

Topmodelka Toni Garrn na titulnej strane... Foto: Reprofoto: Luigi & Iango for LUI Magazine
Toni Garrn Topmodelka Toni Garrn na titulnej strane magazínu LUI.

Pred objektívom fotografického dua Luigi & Iango sa celkom nahá predviedla napríklad aj Estónka Edita Vilkeviciute či Mariacarla Boscono alebo Nemka Toni Garrn, ktorá v minulosti randila s Leonardom DiCapriom. Francúzska redakcia sa rozhodla toto špeciálne vydanie obohatiť aj kalendárom so všetkými fotografiami krások. Cenu to síce navýšilo, ale zástupcovia magazínu sa neboja vyhlásiť, že to malo zmysel.

Výťažok z kúpy kalendára totiž bude určený organizácii, ktorá bojuje proti rakovine prsníka. My vám prinášame ukážku dvoch z dvanástich titulných stránok – viac nájdete tu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #kalendár #sexi #titulka #výťažok #rakovina prsníka #Lui #Natasha Poly #Toni Garnn #nahé

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...