Hollywoodska mamička v bikinách na Havaji: To je postavička!

Celebrity zvyknú vyrážať na dovolenky až v závere roka, ale herečka Olivia Wilde s partnerom Jasonom Sudeikisom tak urobili o pár týždňov skôr. Oddychovali na Havaji.

16.12.2015 02:05
debata
Herečka Olivia Wilde kráča po pláži v... Foto: Profimedia
Olivia Wilde Herečka Olivia Wilde kráča po pláži v spoločnosti svojho partnera Jasona Sudeikisa a so synčekom Otisom. Celebritná rodinka si užívala na pláži na Havaji.

Tridsaťjedenročná herečka a jej o deväť rokov starší partner vzali aj synčeka Otisa a vychutnávali si všetci spoločne slnečnú a príjemnú atmosféru exotického ostrova. Pozornosť paparazzov, ktorí patria k výbave havajskej pláže, sa však sústredila predovšetkým na príťažlivú mamičku.

Wildeovú v minulosti titulovali napríklad ako Najsexi ženu magazínu Maxim či bodovala v tituloch Esquire a GQ, ani dnes však nezaostáva za svojím „mladším ja“.

Na Havaji sa predviedla v dvojdielnych bikinách a ukázala v nich udržiavanú a vyšportovanú figúru. Niet ani divu, že ju takú má, veď aj počas dovolenky sa venovala surfovaniu a pádlovaniu na doske. Tréning predsa musí byť vždy a všade…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Olivia Wilde #Jason Sudeikis #bikiny #Havaj

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...