Fíha, tá je vo forme! Jessica Simpson v bikinách vyzerá ukážkovo

V minulosti bola v hľadáčiku médií a často kritizovaná pre svoje výkyvy hmotnosti. Herečka a speváčka Jessica Simpson je však momentálne v závideniahodnej forme.

20.01.2016 14:00
debata (1)
Herečka a speváčka Jessica Simpson na zábere z... Foto: Profimedia
Jessica Simpson Herečka a speváčka Jessica Simpson na zábere z dovolenky, ktorú si užívala aj s rodinou v Mexiku.

Matka dvoch dcér odhalila svoju figúru pred pár dňami na dovolenke v Mexiku, na ktorú vyrazila s manželom Ericom Johnsonom, ale tiež sestrou Ashlee a jej partnerom Evanom Rossom. Práve blondínka Jessica však bola stredobodom pozornosti paparazzov, ktorí sa priblížili na dosah k luxusnej vile hviezdnych dvojíc.

V dvojdielnych bikinách ukázala niekdajšia tvár televíznej reality-šou, že po dvoch pôrodoch zapracovala na svojej fyzickej forme. Ploché bruško, pevné a plné prsia, dokonalé stehná. Simpson staršia skrátka vyzerá skvelo.

Herečka a speváčka Jessica Simpson a jej manžel... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka a speváčka Jessica Simpson a jej manžel Eric Johnson. Herečka a speváčka Jessica Simpson a jej manžel Eric Johnson.

Iba pred pár dňami sa pritom zúčastnila na slávnostnej večeri v New Yorku, ktorá bola oslavou a podporou projektov charitatívnej organizácie na pomoc deťom v školách. Simpson sa v nej spoločne s manželom angažujú už niekoľko rokov. Ale po práci si dopriali aj poriadny oddych…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #Telo #sexi #Jessica Simpson #forma

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...