Slávna porotkyňa sa baví na jachte: Sieťovina a na prsiach len štvorce!

Britskú speváčku a známu televíznu porotkyňu Cheryl Fernandez-Versini médiá spomínali v poslednom čase len v súvislosti s rozpadom jej druhého manželstva. Ona si zatiaľ užíva.

04.02.2016 00:00
debata
Speváčka a porotkyňa televíznej speváckej šou... Foto: Profimedia
Cheryl Fernandez-Versini Speváčka a porotkyňa televíznej speváckej šou Cheryl Fernandez-Versini na jachte na Barbadose začiatkom februára.

Síce bez manžela, francúzskeho šéfkuchára, no s úsmevom sa 32-ročná brunetka objavila na Barbadose. Spoločnosť jej robili bývalé kolegyne z formácie Girls Aloud – speváčky Nicola Roberts aj Kimberly Walsh.

Práve Cheryl, ktorá sa minulý rok pravidelne objavovala v porote speváckej šou X Factor, však pútala pozornosť. Na jachte, ktorú mali dámy prenajatú so skupinou priateľov, sa premávala v plavkách a na obdiv vystavovala svoju formovanú figúru.

Narozdiel od väčšiny celebritných dám, ktoré s obľubou predvádzajú krivky v bikinách, sa Fernandez-Versini objavila v jednodielnych plavkách. Išlo však o rafinovaný a provokatívny model, keď plochu plaviek tvorila sieťovina a štvorce látky prekrývali len poprsie a intímne partie.

Speváčka podala žiadosť o rozvod so šéfkuchárom Jeanom Bernardom Versinim začiatkom januára a údajne tak spravila preto, aby jej osobné problémy nezatienili finále šou X Factor vo Veľkej Británii. Hoci posledné časti pôsobila smutne a uplakane, momentálne je už vraj z najhoršieho vonku. Veľmi jej pomáhajú práve bývalé kolegyne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #plavky #Barbados #Cheryl Fernandez-Versini

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...