Penis Toma Hardyho ovládol svet internetu: Takto ho načapal reportér!

Nedá sa tomu uniknúť! Posledné dni sa na internetových portáloch šoubiznisových stránok nesú v znamení jedného z najsexi hercov planéty. A jeho odhalenej mužnosti.

10.02.2016 17:12
Tom Hardy Foto:
Herec Tom Hardy počas nakrúcania novej televíznej drámy Taboo odhalil úplne všetko. A paparazzovia boli pritom.
debata

Reč je o Britovi Tomovi Hardym, ktorý naposledy zaujal stvárnením jedného z hrdinov filmu Revenant Zmŕtvychstanie. Na nakrúcaní nového filmu ho totiž šikovný paparazzo zachytil celkom nahého. Tridsaťosemročný herec, ktorý za rolu v Revenantovi získal nomináciu na Oscara, nakrúcal novinku Taboo v anglickom Essexe. V jednej zo scén sa musí nahý prebrodiť z lode na pobrežie.

Hardy potvrdil, že nepatrí medzi hercov, ktorí by si robili starosti so zahaľovaním svojich intímnych partií a tak celú scénu absolvoval v Adamovom rúchu (necenzurovaný záber tu). Keď si uvedomil, že ho z druhého brehu fotografujú, vystrúhal ešte do objektívu pár grimás a potom sa otočil fotografom svojím pozadím.

Herec Tom Hardy v Cannes. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Tom Hardy Herec Tom Hardy v Cannes.

Pre Hardyho síce nejde o prvé odhalenie sa – nahý už účinkoval vo filme Bronson. Je to však jeho vzrastajúca popularita, ku ktorej minulý rok prispelo aj účinkovanie v snímke Mad Max: Šialená jazda, ktorá z neho spravila terč záujmu reportérov a tiež objekt sledovaný miliónmi užívateľov internetu.

Iba pred pár mesiacmi sa podobná situácia stala Justinovi Bieberovi, ktorého v Adamovom rúchu načapali na dovolenke na Bora Bora. Bieberovi sa však podarilo dosiahnuť stiahnutie a zabrániť ďalšiemu šíreniu fotografií. Hardy v tomto smere nepodnikol zatiaľ žiadne kroky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #internet #penis #škandál #nakrúcanie #paparazzo #Tom Hardy

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...