Milenec Vice Kerekesovej celkom nahý! Takto sa vystavil v galérii...

Nahota je možno silnou zbraňou hollywoodskych ženských celebrít. Ale zdá sa, že na chuť jej prišli aj muži. A nielen tí spoza veľkej mláky.

23.02.2016 17:46
debata (3)
Nahý priateľ slovenskej herečky Vice... Foto: archív Lukáša Musila alias Musu
Lukáš Musil. Nahý priateľ slovenskej herečky Vice Kerekesovej - tatér a umelec Lukáš Musil.

Jedného takého má doma aj slovensko-maďarská herečka Vica Kerekes, ktorá žije a pracuje predovšetkým v susednom Česku. Jej partner Lukáš Musil, ktorý je bývalý profesionálny hokejista, sa presadil ako tatér, ale tiež výtvarník.

Práve jeho výstava v jednej z pražských galérií, ProArte, sa pritom stala stredobodom záujmu viacerých médií na oboch stranách česko-slovenskej hranice. A je celkom jasné, prečo.

Musil, ktorý si dal umelecký pseudonym Musa a vytvoril výstavu, v ktorej sa snaží umelecky zachytiť hokejový svet, sa na jednej z veľkých fotografií objavuje aj sám. A celkom nahý (necenzurovaný záber tu).

Herečka Vica Kerekes aj s relatívne... Foto: Profimedia
Vica Kerekes a Lukáš Musil Herečka Vica Kerekes aj s relatívne "čerstvým" priateľom Lukášom Musilom na prehliadke Fashion for Fokus.

Takéto odhalenie síce v umeleckom svete nie je ničím výnimočné, ale vzhľadom na fakt, že Musil si už vytvoril isté celebritné povedomie, niet sa čo diviť, že médiá razom chmatli po jeho… akte.

Samotná Vica Kerekes, ktorá má sama početné skúsenosti s nahotou pred kamerami, sa pred pár týždňami vyjadrila, že partnerova „vernisáž bude určite stáť za to a bude veľmi zaujímavá“. Pravdepodobne sama už tušila, čo jej životný partner chystá. A konieckoncov, urasteným telom a mužnosťou, ktorú odhaľuje, sa chváliť rozhodne môže…

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #penis #nahý #umelec #Vica Kerekes #Lukáš Musil #tatét

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....