Záchranári z Baywatchu v plnej sile! Ktorej kráske svedčia plavky najviac?

Dokonalý tím z filmovej novinky Baywatch si nakrúcanie v Savannah užíva. Pozrite sa!

01.04.2016 00:00
debata

Tu sú v plnej sile! Skupinka okolo herca Dwaynea Johnsona si nakrúcanie filmovej novinky Baywatch viditeĺne užíva. Hoci práce na pľace je viac než dosť, nájdu si aj chvíľu na zábavné pózovanie pred objektívom.

Jon Bass, Alexandra Daddario , Dwayne Johnson,... Foto: Dwayne Johnson/Instagram
Baywatch Jon Bass, Alexandra Daddario , Dwayne Johnson, Kelly Rohrbach, Ilfenesh Hadera a Zac Efron - hlavní predstavitelia filmovej novinky Baywatch.

„Šéf“ celého projektu, Dwayne Johnson, sa ako nový predstaviteľ Mitcha Buchannona obklopil samými kráskami a krásavcami. Keďže celý dej filmu sa bude záchranársky tím predvádzať v plavkách, nech sa majú diváci v kine aspoň na čo pozerať.

Aktuálne scény sa nakrúcajú neďaleko Savannah a herci si užívajú šetko, čo k záchranárskej práci patrí. Od plávania a záchrany ľudí až po preháňanie sa na skútroch.

Najväčšiemu záujmu médií sa teší modelka Kelly Rohrbach, ktorá stvárňuje rolu, ktorá kedysi patrila Pamele Anderson. Pred kamerou je rovnako sexi ako jej predchodkyńa, ba možno ešte o čosi viac.

Okrem nej sa môžu diváci tešiť aj na Indku Priyanku Chopra, Miss World z roku 2010. Zahrá si rolu záchranárky Victorie Leedsovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #Baywatch #Savannah

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...