Nahá, hrdá a celá pôvodná! Emilia Clarke sa vyzliekla v Hre o tróny

Popularitu seriálu Hra o tróny upevňujú aj jednotliví hrdinovia. Jedným z najobľúbenejších je bezpochyby postava Daenerys Targaryen, ktorú stvárňuje herečka Emilia Clarke.

18.05.2016 00:00
debata
zväčšiť Herečka Emilia Clarke sa v novej epizóde Hry o... Foto: Profimedia
Herečka Emilia Clarke sa v novej epizóde Hry o tróny objavila hore bez. Herečka Emilia Clarke sa v novej epizóde Hry o tróny objavila hore bez.

Britská kráska je súčasťou obľúbeného televízneho projektu od jeho začiatkov a scenár jej doposiaľ pripravil niekoľko výnimočných momentov. Množstvo fanúšikov sa tiež teší, keď sa jedna z hlavných ženských hrdiniek pred kamerami vyzlieka.

Práve takúto scénu pripravili tvorcovia pre londýnsku rodáčku v jednej z ostatných epizód, ktoré v rámci šiestej série vysiela televízia HBO. Clarke sa na nej ako Dračia matka vyslobodzuje z väzenia a nechá okolo rozpútať obrovský požiar. Ona sama pritom v plameňoch kráča nahá.

Herečka Emilia Clarke žiarila na premiére... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Emilia Clarke Herečka Emilia Clarke žiarila na premiére šiestej série seriálu Hra o tróny.

Na otázku ABC News, ako sa cítila pri nakrúcaní tejto scény, uviedla 29-ročná kráska, že to zvládla bez ostychu a trémy. „Toto som ja, hrdá a silná. Priznám sa, že som sa cítila neskutočne šťastná, že som na túto scénu povedala áno. A nie je to žiadne telo dablérky, je iba moje,“ prezradila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #Emilia Clarke #scéna #Hra o tróny #hrdosť

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...