Oscarová kráska si užívala Rio. Najprv luxusná móda, potom bikiny!

Módna prehliadka slávneho parížskeho domu Louis Vuitton prilákala do slnečnej Brazílie množstvo známych osobností. Jednou z nich bola aj tohtoročná víťazka Oscara v kategórii najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe.

31.05.2016 00:00
debata
Švédska herečka Alicia Vikander si užívala... Foto: Profimedia
Alicia Vikander Švédska herečka Alicia Vikander si užívala slnečné počasie v Rio de Janeiro.

Reč je o švédskej herečke Alicii Vikanderovej – dvadsaťosemročnej kráske, ktorá s firmou Louis Vuitton spolupracuje ako reklamná tvár. Na predstavení kolekcie Resort 2017 chýbať teda rozhodne nemohla.

Popri prehliadke si však pôvabná herečka našla čas aj na chytanie bronzu. A hoci sa tvárila celkom nenápadne, paparazzovia si ju na terase luxusného hotela vystriehli. Alicia im predviedla svoje útle telo v dvojdielnych bielych bikinách. Hoci nepatrí medzi hviezdy, ktoré by ohurovali kyprými a dokonalými krivkami, jej postavu by určite túžila mať nejedna slečna či žena.

Dizajnér Nicolas Ghesquiere z firmy Louis... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Dizajnér Nicolas Ghesquiere z firmy Louis Vuitton a herečka Alicia Vikander. Dizajnér Nicolas Ghesquiere z firmy Louis Vuitton a herečka Alicia Vikander.

Vikanderovej štíhla figúra ju totiž predurčuje práve k tomu, že z nej robia múzu mnohí módni dizajnéri. V kreácii Louis Vuitton a po boku kreatívneho riaditeľa značky Nicolasa Ghesquiéra sa objavila aj začiatkom mesiaca na akcii MET Gala v New Yorku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brazília #bikiny #Alicia Vikander #Louis Vuitton #sexy

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...