Teší ma, že už nie som sexsymbol, tvrdí Helen Mirren. Naozaj nie je?

Anglickú herečku Helen Mirren teší, že už nie je sexsymbol.

08.06.2016 09:39
debata
Herečka Helen Mirren v šatách Dolce &... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Helen Mirren v šatách Dolce & Gabbana Herečka Helen Mirren v šatách Dolce & Gabbana na premíére Otella v Metropolitnej opere v New Yorku.

Sedemdesiatročná rodáčka z londýnskeho Hammersmithu to prezradila v rozhovore pre britský Stella magazín. „Jednou z najlepších vecí, ktoré pre mňa vyplývajú zo starnutia, je, že sa ma už netýka tá nálepka sexsymbol. Starnutie má dobré aj zlé stránky. V každom veku sa z vás stáva iná osobnosť. Mladosť som milovala, ale užívam si každý vek. Ako sedemdesiatnička som šťastná,“ vyjadrila sa herečka.

Helen Mirren pózuje na vyhlásení cien tony Awards.
Britská herečka Helen Mirren v šatách Temperley...
+9Herečka Helen Mirren pózovala v Cannes a...

Mirren tiež prezradila, že sa snaží udržiavať si dobré zdravie. „Teším sa, keď spoznám samu seba ako osemdesiatničku, aspoň v to dúfam. Som neskutočne vďačná, že tu môžem byť, a tiež za moje zdravie. Ak so sebou niečo robím, súvisí to so zdravím, nie s krásou. Rada sa opaľujem, viem, že by som nemala, ale rada sedím na slnku. Pijem víno a príležitostne ho vypijem viac. Jem zemiakové hranolčeky a zabúdam jesť vitamíny. Robila som azda už všetko, ale nikdy nič nepreháňam. Nikdy som nepila Coca-Colu, nikdy. Niekedy používam hotelové telové mlieko ako kondicionér na vlasy. Nie som pedantná. Život je príliš krátky a veľmi vzácny,“ prezradila.

Herečka takisto podotkla, že sa nikdy nepovažovala za ‚bohyňu‘. „Nie som typ ‚bohyne‘, i keď ich mám rada. Francúzske a talianske herečky chcú byť vždy ‚bohyňami‘. No ja som príliš skutočná. V Británii máme krásne ženy. Kate Moss je krásna, nie však len preto, ako vyzerá, ale aj vďaka jej povahe a osobnosti, je stále ikonou. Mám na nej rada tú skutočnosť,“ objasnila.

debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #sexsymbol #verejnosť #vnímanie

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...