Telo ako poloboh? Nový Tarzan kvôli nemu tvrdo drel - takto!

Od štvrtka sa začne aj v slovenských kinách premietať nové filmové spracovanie známeho príbehu o Tarzanovi. Hlavnú rolu v ňom získal švédsky rodák Alexander Skarsgard. Predvádza dokonalé telo.

02.07.2016 00:00
debata (2)
zväčšiť Herec Alexander Skarsgard sa pre snímku Legenda... Foto: SITA/AP, Jonathan Olley
Alexander Skarsgard Herec Alexander Skarsgard sa pre snímku Legenda o Tarzanovi vypracoval do neuveriteľnej formy.

Pre magazín onlineového obchodu Mr. Porter prezradil vysoký blondiak, že dostať sa do takej formy nebolo vôbec jednoduché. Strávil vraj najprv tri mesiace tým, aby nabral objem a podarilo sa mu pribrať 11 kíl. Denne konzumoval stravu s hodnotou 7000 kalórií, čo je vlastne trojnásobok normálneho denného objemu. Pri tom dvíhal ťažké činky a formoval svaly.

Herečka Margot Robbie bola na premiére...
Herečka Kristin Bauer van Straten.
+9Herečka Sofia Reyes.

Pri tom sa však nekončilo. Aby mohol Skarsgard predviesť famóznu figúru, musel drieť ďalej. Akonáhle pricestoval do Londýna, kde sa nakrúcalo, prešiel na veľmi prísnu diétu, v ktorej nebol prítomný alkohol, cukor, múka, pečivo či sladkosti. „Jedával som šesť malých porcií jedla denne, pričom denný tréning bol dvojfázový,“ prezradil 39-ročný herec.

Skarsgard sa pri tréningovom programe spojil so svojím dlhoročným kamarátom Magnusom Lygdbackom a odmietol vraj trénerov, ktorých platí štúdio Warner Bros. Zdôvodnil to nasledovne. „Ak musíte vidieť jednu a tú istú osobu každý deň ráno o polpiatej, mali by ste s ňou vychádzať čo najlepšie.“

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #tréning #brucho #tehličky #Alexander Skarsgard #Tarzan

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...