Futbalista Lewandowski nesmúti, so sexi manželkou relaxuje v luxuse

Hoci jeho tím odchádzal zo šampionátu vo futbalu s dlhým nosom, hviezdny Robert Lewandowski žiaľ dlho neprežíval. Ak vôbec...

13.07.2016 00:00
debata
Poľský futbalista Robert Lewandowski a jeho... Foto: Profimedia
Robert Lewandowski a jeho manželka Anna Lewandowska Poľský futbalista Robert Lewandowski a jeho manželka Anna Lewandowska na pláži na gréckom ostrove Mykonos.

Kapitán poľského národného tímu odcestoval aj s manželkou Annou na vyhľadávaný Mykonos. Grécky ostrov, ktorý navštevuje smotánka, celebrity aj horných desaťtisíc z rozličných krajín, prilákal 27-ročného futbalistu už niekoľkýkrát.

Hoci po jeho boku sa premávala pôvabná polovička, ktorej figúru v bikinách by mohli závidieť mnohé dámy, tentoraz sa poľskí manželia nezabávali na Mykonose sami. Podľa záberov paparazzov im spoločnosť robila ďalšia nečakaná dvojica – nemecký futbalista Sami Khedira a brazílska topmodelka Adriana Lima.

Topmodelka Adriana Lima strávila voľné chvíle... Foto: Profimedia
Adriana Lima Topmodelka Adriana Lima strávila voľné chvíle na pláži na Mykonose v spoločnosti futbalistu Samiho Khediru.

Hoci títo dvaja románik zatiaľ oficiálne nepotvrdili, všetko nasvedčuje tomu, že tvoria pár. Len pár hodín po tom, ako ich reportéri zachytili na gréckom ostrove, sa objavili v médiách správy, že Lima sa po pár mesiacoch rozišla s priateľom Joeom Thomasom. Bývalým manželom modelky je pritom ďalší známy športovec – bývalý srbský basketbalista Marko Jarić.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Robert Lewandowski #Mykonos #Anna

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...