Rakitičova sexi čašníčka opäť v bikinách! Také telo iné oblečenie nepotrebuje

Slávny futbalista si spolu s manželkou opäť užíva slnko a vodu. Tento raz v Španielsku.

01.08.2016 02:00
debata

Zdá sa, že tohtoročné leto si chorvátska futbalová hviezda Ivan Rakitič jednoducho užíva. Po účasti na ME 2016 vo Francúzsku cestuje z jednej dovolenekovej destinácie do druhej. Len pred týždňom sa pochválil zábermi z dovolenky na gréckom ostrove Mykonos.

Raquel Mauri, manželka Ivana Rakitiča, počas... Foto: Profimedia
Raquel Mauri Raquel Mauri, manželka Ivana Rakitiča, počas dovolenky v Španielsku.

Aktuálne s manželkou, Raquel Mauri a ich dcérou dovolenkuje opäť v Európe. Miami či Karibik vymenil za slnečné Španielsko a letovisko Chiclana de la Frontera.

Jeho pekná manželka sa ukázala pri bazéne v čiernych bikinách. Rozpustená hnedá hriva jej viala vo vetre a ona ťukala do mobilu. Ich rozkošná dcérka práve zamierila do bazénu k slávnemu oteckovi. Zdá sa, že rodina si prázdniny skutočne užíva na sto percent.

Bývalá čašníčka, s ktorou sa futbalista zoznámil len dva dni pred podpísaním dôležitého športového kontraktu s FC Sevilla, je po športovcovom boku už vyše päť rokov. Pritom dostať ju na prvé rande nebolo podľa Rakitiča nijako jednoduché. Ako uviedol v niekoľkých rozhovoroch, na pozvania totiž odpovedala stále rovnako: „Musím pracovať“. Napokon však šarmu Rakitiča neodolala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Ivan Rakitič #Raquel Mauri

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....