Bieberova nová milenka?! Jej zábery hore bez ohúria. A predávajú!

Už pred pár dňami sa svet internetu opäť (ne)mohol kochať mužskou pýchou speváka Justina Biebera. Na záberoch z Havaja však zaujal oko aj ktosi iný.

09.08.2016 00:00
debata
Modelka a údajná nová priateľka speváka Justina... Foto: Profimedia
Sahara Ray Modelka a údajná nová priateľka speváka Justina Biebera Sahara Ray pózuje v zálive na Havaji.

Reč je o Sahare Ray, modelke a dizajnérke z Austrálie, ktorá má byť údajnou novou priateľkou známeho kanadského rodáka. Na slnečnom Havaji sa 23-ročná modelka objavila v spoločnosti speváka a spoločne sa nechali nafotiť v zátoke neďaleko pobrežia. Práve tam vznikli zábery, na ktorých je Bieber celkom nahý a v plnej poľnej ukazuje svoje výbavu. Ale ani Saharu nebolo možné prehliadnuť.

Očarujúca blondínka, ktorá na tomto mieste fotografovala do katalógu pre vlastnú líniu plaviek, sa objavila hore bez. Sadla si na skalu s vencom vo vlasoch a zvodne rozdávala pohľady a pootvorené pery do objektívu. Zjavne medzi hanblivé dievčatá nepatrí – potvrdila to aj na spomenutom Havaji.

Zaujímavosťou je, že Sahara Ray má vlastnú fanúšikovskú základňu na sociálnych sieťach. Sleduje ju vyše milióna užívateľov. Vyštudovala odevný manažment a dizajn a následne vytvorila značka Sahara Ray Swimwear, ktorej sa aj vďaka mediálnej vizibilite samotnej Sahary veľmi darí.

Po momentkách s Bieberom jej určite ešte pár zákazníčok pribudne. Kto by nechcel nosiť plavky, na ktoré sa dá zbaliť idol dievčat?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Justin Bieber #Havaj #Sahara Ray

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...