Najslávnejší zadok planéty? Pozor na mladšiu sestru, milá Kim!

Doposiaľ mala pomyselný titul najslávnejšieho pozadia svetového šoubiznisu jej staršia nevlastná sestra Kim Kardashian. Ale Kylie Jenner jej ho môže poľahky vziať.

14.08.2016 11:11
debata (8)
Len devätnásťročná Kylie Jenner počas svojej... Foto: Profimedia
Kylie Jenner Len devätnásťročná Kylie Jenner počas svojej dovolenky na ostrovoch Turks and Caicos predvádzala kypré krivky.

Najmladšie členka slávnej televíznej rodiny pred pár dňami dovolenkovala na exotickom ostrove Turks & Caicos, kam sa vybrala osláviť svoje devätnáste narodeniny. A práve na jeho plážach vznikli aj zábery v miniatúrnych bikinách, ktoré odhalili viac než je zvykom.

Čerstvá oslávenkyňa predviedla na pláži svoje bujné pozadie, pre ktoré ju často porovnávajú s jej slávnou staršou sestrou. Už viackrát médiá špekulovali o tom, že práve Kylie má potenciál zatieniť raz slávnu Kim a prevziať žezlo najúspešnejšej členky hviezdnej famílie z reality šou Keeping up with Kardashians.

Hoci má len devätnásť rokov, jej popularita na Instagrame či Snapchate patrí medzi vôbec najvýraznejšie na svete. S jej menom je spojená línia dekoratívnej kozmetiky či odevov a darí sa jej speňažovať svoju popularitu aj účasťou na rozličných súkromných párty a oslavách.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #bikiny #Kim Kardashian #zadok #titul #pozadie #sexy #Kylie Jenner

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...