Tetovanie na krku, bujné prsia naholo! Britka na Ibize lákala pohľady

Začínala ako modelka v pánskych magazínoch, ale jej slabosť pre tetovanie a netradičný štýl jej priniesli pozornosť kamier. A tiež bulváru.

19.08.2016 00:00
debata (8)
zväčšiť Hrdinka reality-šou televízneho kanála MTV Ex... Foto: Profimedia
Jemma Lucy Hrdinka reality-šou televízneho kanála MTV Ex On The Beach Jemma Lucy sa predviedla na Ibize hore bez. Ktohovie, či viac zaujala tetovaním, alebo prednosťami.

Britská hviezdička Jemima Lucy sa objavila v reality-šou televíznej stanice MTV Ex on the beach a vďaka tomu sa o ňu začali výraznejšie zaujímať aj mnohé ostrovné médiá. Keď sa pred pár dňami ocitla na Ibize, ich reportéri museli mať radosť.

Lucy, ktorá je momentálne potetovaná na ramenách, pleciach, ale aj krku, odložila horný diel svojich žiarivých ružových bikín a posedela si na pláži hore bez. Nevedno, či išlo o súčasť dohody s paparazzmi, alebo Britka len tak chytala bronz – isté však je, že jej bujné prednosti prizdobené piercingom prehliadol len málokto.

Jemima Lucy sa v médiách vyznala, že by sa chcela presadiť ako „tetovacia“ modelka. Vďaka vášni pre kresby na tele by vraj rada spolupracovala so známymi tatérmi.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #hore bez #Ibiza #tetovanie #Jemima Lucy

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...