Podväzky, korzet a hriešne telo Dity Von Teese! To bol pohľad

Tanečnica Dita Von Teese (43) sa opäť predviedla na javisku.

07.09.2016 00:00
debata

A tento raz skutočne naľahko. Počas charitatívneho podujatia v East Hampton divákom dopriala vzrušujúci striptíz v jej hviezdnom prevedení. Čiernovlasá diva, ktorá koncom septembra oslávi 44. narodeniny, na javisku zvádzala v hriešnom čiernom korzete, ktorý aspoň z časti zahaľoval jej sexi krivky.

Dita Von Teese predviedla vzrušujúcu šou na... Foto: Profimedia
Dita Von Teese Dita Von Teese predviedla vzrušujúcu šou na pódiu počas charitatívnej akcie v East Hamptone.

Výrazne nalíčená, jej poznávacím znamením je okrem čiernych vlasov aj červený rúž, si podmanila publikum. Ako pred časom prezradila, mimo vystúpení jej každodenná rutina pri skrášľovaní trvá len desať až pätnásť minút. A tajomstvo krásnej postavy, ktorú jej môžu závidieť aj dvadsiatničky? Slávna Dita Von Teese je fanúšičkou crossfitu. Práve takýmito tréningami dáva svojmu peknému telu poriadne zabrať. Pri jej práci to zrejme inak ani nejde.

Tanečnicu a modelku Ditu von Teese (43) preslávilo aj ročné manželstvo so spevákom Marilynom Mansonom (47). Tvorili pár sedem rokov, z toho boli len rok manželmi, rozviedli sa v roku 2007. A práve na manželstvo si kráska zaspomínala v nedávnom rozhocovore. „Boli sme spolu sedem rokov, z toho len rok ako manželia. Myslím si, že svadba bola akýmsi bozkom smrti pre náš vzťah, tým povestným klincom do rakvy,“ opísala svoju skúsenosť a dodala: „Svadbu som cítila ako povinnosť.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #striptíz #Dita von Teese

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...