Naostro v uliciach?! New York uzrel Kim Kardashianovú a jej prsia

Možno sa kedysi hanbila za to, že svet videl jej sexvideo s expartnerom, ale dnes si Kim Kardashian pozornosť užíva. A poriadne provokuje.

07.09.2016 14:15
debata (2)
Televízna celebrita Kim Kardashian kráča na... Foto: Profimedia
Kim Kardashian Televízna celebrita Kim Kardashian kráča na koncert svojho manžela Kanye Westa. Šaty, ktoré si vzala na seba, odhalili jej prsia aj bradavky.

V utorok večer sa 35-ročná televízna hviezda vybrala na koncert svojho manžela – rapera Kanye Westa v New Yorku. A už ako to býva v jej prípade zvykom, všetky oči smerovali priamo na ňu.

Brunetka, ktorá sa z televíznej hviezdičky stala podnikateľským mogulom a najväčšou hviezdou online generácie, k tomu výdatne pomohla. Obliekla si totiž šaty z tenučkého lurexového vlákna, ktoré odhaľovali viac než je zvyčajné.

Nielen objektívy so silnými bleskami, ale aj bežní okoloidúci pred newyorským apartmánom, v ktorom slávna rodinka prebýva, mohli tak vidieť jej prednosti v provokatívnej krá­se.

Kardashian patrí so svojimi ženskými krivkami medzi idoly mnohých mužov, ale aj žien. Po druhom pôrode sa vrhla na tvrdý tréning a svoje venušianske proporcie vyformovala do ukážkového stavu. Na daných záberoch to je rozhodne vidieť.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #odhalenie #koncert #New York #Kim Kardashian #provokácia

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...