Sexbomba Cibulková pred objektívom: Fíha, to je len kúsok čipky a...

Najúspešnejšia slovenská tenistka Dominika Cibulková si naplno užíva svoju popularitu. A tiež s ňou spojený záujem lifestylových a módnych magazínov. Pre pánsky časopis fotila sexi editoriál.

15.11.2016 15:15
debata (10)

Ako odtajnila samotná športovkyňa na svojom konte na Instagrame, pred pár dňami sa postavila pred objektív, aby vznikol fotopríbeh pre magazín For Men. A ako inak, sexi momentky pri tom nechýbala. Drobná hráčka sa zmenila na sexi dračicu, keď ju štylista Andrej Kusalik obliekol do luxusnej čipkovanej bielizne a k tomu pridal výrazný kožuch s dlhým vlasom. Cibulková si v rámci backstage zapózovala aj pre vlastný objektív a na internete zožala od fanúšikov tisícky pochvalných reakcií.

Tenistka Dominika Cibulková počas návštevy... Foto: ALO Diamonds
Dominika Cibulková Tenistka Dominika Cibulková počas návštevy prezidentského paláca.

O tom, že 28-ročná blondínka má rada luxus, módu aj drahé šperky od známych značiek, svedčia aj jej ďalšie foto-odkazy. Celkom čerstvo sa objavila na jej Instagrame napríklad momentka v elastických šatách Balmain, ktoré prestrihmi v drieku zvodne odhaľujú vyšportovanú figúru. V šatníku známej dámy sa nájdu kúsky aj od značiek ako Dior, Chanel či Balenciaga. A napríklad na nedávnom stretnutí s prezidentom Andrejom Kiskom sa objavila ozdobená šperkmi „česko-slovenskej“ klenotníckej značky za niekoľko tisíc eur.

Už v rozhovore pre magazín MiA denníka Pravda Cibulková prezradila, že jej podobné nákupy robia radosť. „Neuvažujem nad tým, či to pôsobí povrchne, skrátka mi to robí radosť. Dokonca si viem predstaviť, že by som sa móde neskôr venovala,“ naznačila vtedy. Ktohovie, možno po skončení kariéry profesionálnej tenistky ju uvidíme ako majiteľku nejakého luxusného butiku.

Gala night #Balmain #backstage will post more pics later..

Fotka uverejnená používateľom Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

#tb I guess i will need something warmer when i get home!

Fotka uverejnená používateľom Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

#mood #nomood #mondaymood #homemood #nofiltermood

Fotka uverejnená používateľom Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #bielizeň #Dominika Cibulková #fotenie #sexy

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...