Telo 47-ročnej Zeta-Jonesovej v bikinách! Vyrazila dych aj paparazzom

Urobila im poriadny škrt cez rozpočet. Paparazzovia chceli získať fotografie z dovolenky herečky Catherine Zeta Jonesovej. Ona ich zverejnila sama.

24.11.2016 14:50
debata

Pissed the paparazzi photographed my ass, thus sharing the photographs my husband took of my ass. Always a better option for viewing.

Fotka uverejnená používateľom Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones),

Urobila im poriadny škrt cez rozpočet. Paparazzovia chceli získať fotografie z dovolenky herečky Catherine Zeta Jonesovej. Ona ich zverejnila sama.

Waleská rodáčka, ktorá sa zaskvela v muzikáli Chicago či filmoch o Zorrovi, sa na dovolenke v mexickom rezorte vyzliekla do dvojdielnych bikín a tento moment zachytili aj na objektív. Záber zverejnila na svojom konte na Instagrame, pričom na obdiv vystavila skutočne ukážkovú figúru.

Zeta-Jones oslávi čoskoro 48. narodeniny a pri pohľade na jej telo (navyše po pôrode dvoch detí) to znie priam neuveriteľne. Manželka herca Michaela Douglasa sa vraj rozhodla bikinové momentky zverejniť po tom, čo si uvedomila, že okolo mexického dovolenkového rezortu sa začali zbiehať bulvárni fotografi.

Tí dostali totiž tip, že sa na mieste nachádza slávna hollywoodska hviezda s rodinou a chceli priniesť exkluzívne zábery. Zeta-Jones im to aspoň trochu prekazila. A fanúšikovia môžu byť spokojní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #bikiny #Instagram #paparazzovia #Catherine Zeta Jones

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....