Veď tie prsia vyskočia von! S dekoltom jej pomáhala aj slávna Gaga

Patrí medzi topmodelky s najsexi telom a pokojne by ho mohla ukazovať celkom nahé. Ale na galavečere plnom fotografov sa to asi celkom nepatrí.

07.12.2016 00:00
debata
Topmodelka Jourdan Dunn (vľavo) s neposlušnou... Foto: Profimedia
Jourdan Dunn (vľavo) a Lady Gaga Topmodelka Jourdan Dunn (vľavo) s neposlušnou podprsenkou. Upraviť jej ju pomáhala aj speváčka Lady Gaga.

Britská modelka Jourdan Dunn tak zvádzala celovečerný súboj s vlastným výstrihom, keďže kreácia, ktorú si obliekla na vyhlásenie britských módnych cien, bola viac ako odvážna. Kombinácia nohavíc a bandážového podprsenkového topu pochádzala z dielne dizajnéra Brandona Maxwella, ktorého preslávila niekdajšia spolupráca s Lady Gaga. Práve americká umelkyňa bola druhou dámou oblečenou v jeho šatách, ktorá sa v pondelok večer v Londýne objavila.

Speváčka Lady Gaga prichádza na vyhlásenie cien...
Britská topmodelka Kate Moss na vyhlásení...
+18Holandská topmodelka Lara Stone.

A ukázala sa ako správna „kamoška“ – v momentoch, keď začal Dunnovej top nebezpečne klesať smerom nadol, priložila ruku k dielu. Tridsaťročná hviezda pomohla modelka a osobne jej top na prsiach upravila. „Tak tomu sa povie slávna pomoc,“ komentovala to vraj Dunn na párty po pondelňajšom ceremoniáli.

Modelka Jourdan Dunn predviedla svoje sexi krivky. Foto: Reuters, NEIL HALL
Jourdan Dunn Modelka Jourdan Dunn predviedla svoje sexi krivky.

Hoci titul modelky si tentoraz neodniesla ona, ale jej americká kolegyňa Gigi Hadid, Britka mala dôvod na radosť. Darí sa jej v profesionálnej kariére a tiež v súkromí. Iba nedávno oddychovala s priateľmi v Miami, kde si vychutnávala slnečné počasie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #Telo #modelka #Jourdan Dunn #sexy #kreácia

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...