Maďarka, ktorá počarila aj Bieberovi, hore bez na titulke a.. úchvatná!

Preslávil ju údajný románik so spevákom Justinom Bieberom, ale aj príťažlivé krivky a tvárička dokonalej krásy. Z Barbary Palvinovej spravil magazín Maxim tvár svojho koncoročného vydania.

16.12.2016 00:00
debata
Maďarská modelka Barbara Palvin pózuje na... Foto: Reprofot: Maxim
Barbara Palvin Maďarská modelka Barbara Palvin pózuje na titulnej strane časopisu Maxim.

Sexi Maďarka, ktorá sa narodila pred 23 rokmi v Budapešti, sa stala hviezdou titulky dvojčísla a jeho čitateľom ponúkla hneď na úvod poriadne pikantný pohľad. Pred objektívom totiž pózovala hore bez. A hoci intímne partie zostali skryté, o zvodnosti fotografie nemožno pochybovať.

Kráska, ktorá pracuje aj pre značku Victoria's Secret či kozmetický gigant L'Oreál, sa pre magazín Maxim priznala, že ju občas vytáčajú bulvárne titulky spojené s jej menom. Médiá ju totiž často spájajú so známymi mužmi. Ona doposiaľ žiaden vzťah s prominentným mužom nepotvrdila.

Modelka Barbara Palvin pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Barbara Palvin Modelka Barbara Palvin pózuje fotografom na premietaní filmu Julieta v Cannes.

Register „údajných“ románikov má však bohatý – či už ide o spomenutého Justina Biebera, ktorý sa vraj mal rozísť so Selenou Gomezovou, keď Palvinovú pred štyrmi rokmi uvidel na svojom koncerte. Alebo o speváka Eda Sheerana či pretekára Lewisa Hamiltona.

Palvin uviedla, že jedny britské noviny napísali, že sa objavila na verejnosti s neznámym mužom. „Ten tajomný muž bol v skutočnosti môj modelingový agent, dobrý priateľ,“ vysvetlila. Nepoprela však, že mužskú spoločnosť má rada. „Stretávam sa s mnohými mužmi. Ale či už je pravda, že sú známi, alebo nie, médiá to budú písať stále. Už sa na tom len smejem,“ vyznala sa krásna Maďarka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #krása #hore bez #muž #Telo #Barbara Palvin #Maxim #randa

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...