Sexi mamina na pláži robí deťom program. Pozrite sa na Ambrosio!

Je jednou z najznámejších modeliek planéty, ale je tiež dvojnásobnou milujúcou mamou. Na dovolenke v rodnej Brazílii to Alessandra Ambrosio ukázala naplno.

23.12.2016 00:00
debata
Topmodelka Alessandra Ambrosio na pláži mesta... Foto: Profimedia
Alessandra Ambrosio Topmodelka Alessandra Ambrosio na pláži mesta Florianopolis so svojimi deťmi - dcérkou Anjou a synom Noahom.

Rodáčka zo stotisícového mesta Erechim sa pred príchodom Vianoc presunula s celou rodinou do mesta Florianopolis, aby tam strávili blížiace sa sviatky. Paparazzovia však 35-ročnú topmodelku vypátrali aj tu. A zachytili ju práve tak, ako ju často nevídať – ako starostlivú mamu, ktorá robí program obom svojim deťom.

Spoločne sa prechádzali po pláži, hádzali kameňmi, chytali do siete ryby pri pobreží a celý čas sa veselo smiali. Ako správna mama potom modelka vzala obe ratolesti na zmrzlinu do stánku na pobreží.

Ambrosio, ktorej partnerom a otcom jej detí je podnikateľ Jamie Mazur, sa veľmi rada vracia do rodnej krajiny. V minulosti viackrát priznala, že bude vždy hrdou Brazílčankou. Brazílsku krv vraj podedili aj jej ratolesti a ona by chcela, aby dobre poznali svoje korene.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Brazília #pláž #bikiny #Alessandra Ambrosio #mama

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...