Krátke a ešte kratšie! Ktorá zo Stalloneho dcér odhalila viac?

Sistine a Sophia Stallone nepatria medzi neznáme krásky. Na červených kobercoch sú tie najfotografovanejšie. A niet sa čomu čudovať, zaujali aj v Miláne.

16.01.2017 00:00
debata

O tom, že herec Sylvester Stallone má doma naozaj krásne dcéry, niet pochýb. Po ich boku sa spolu s manželkou pravidelne ukazuje na červených kobercoch. Veď má byť na čo hrdý! Tento raz si však do spoločnosti vyšli bez neho! A pri pohľade na dvadsaťročnú Sophiu a osemnásťročnú Sistine je jasné, že slávny Rocky sa musí mať na pozore! A dievčatá strážiť ako oko v hlave.

Zľava: Sophia a Sistine Stallone spolu s mamou... Foto: Profimedia
Sophia a Sistine Stallone Zľava: Sophia a Sistine Stallone spolu s mamou Jennifer Flavinovou na párty DOLCE & GABBANA.

Spolu s ich mamou, modelkou Jennifer Flavinovou (48), zamierili na párty módneho domu Dolce & Gabbana v Miláne. Sistine Stallone zaujala v korzetových šatách značky Dolce & Gabbana, ktoré jej padli ako uliate. Skvelú postavičku mladej krásky tak zahaľovali čierne kožené šaty, ktoré pôsobili naozaj sexi.

Sophia zvolila takisto čierne minišaty a podobne ako jej sestra, vyzerala veľmi zvodne. Aj ona mala dlhé hnedé vlasy rozpustené a jemne nalíčené pery.

Na dievčatá počas večera „dohliadala“ ich mama, niedkajšia modelka Jennifer Flavin, ktorej čierne šaty s kvetovanou aplikáciou siahali do polovice lýtok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sylvester Stallone #dcéry #Jennifer Flavin

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...