Button so sexi milenkou na pláži! Toto je telo dokonalej playmate

Jazdec F1 Jenson Button rozhodne nikdy nemal núdzu o pozornosť príťažlivých žien. Napriek tomu ho už niekoľko mesiacov vídať v spoločnosti jednej jedinej.

25.01.2017 00:00
debata
Pretekár Jenson Button a jeho priateľka Brittny... Foto: Profimedia
Jenson Button a jeho priateľka Brittny Ward Pretekár Jenson Button a jeho priateľka Brittny Ward na pláži v Miami.

Čerstvý oslávenec, ktorý dovŕšil pred pár dňami 37. narodeniny, sa už niekoľko mesiacov stretáva s Brittny Wardovou – modelkou a bývalou playmate, ktorá v roku 2015 pózovala pre slávny pánsky magazín ako playmate mesiaca január.

Dvojica sa v pondelok objavila aj na miamskej pláži, kde ich prítomnosť veľmi rýchlo spozorovali pohotoví paparazzovia. Výsledkom sú zábery zamilovaného páriku, ktorý s úsmevom kráča po pláži. A pohľad na skutočne ukážkovú figúru Wardovej v dvojdielnych, pomerne sporých bikinách.

Dvadsaťpäťročná kráska je vraj podľa zdrojov z jej blízkeho okolia po uši zamilovaná do britského pretekára a nevie sa nabažiť spoločných chvíľ s ním. Button aj v minulosti tvoril pár s modelkou – konkrétne Jessicou Michibata. Hoci to vyzeralo, že dvojica už nasmeruje svoje kroky k oltáru, napokon prišiel rozchod. Po Michibate je práve Ward druhým vážnejším vzťahom jazdca F1, ktorý vraj nepohrdne dobrým večierkom, alebo spoločnosťou krásnych žien.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #Miami #Jenson Button #sexy #Brittny Ward

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...