Kim Kardashian v bikinách na dovolenke: Fíha, vyzerá skutočne božsky!

Televízna celebrita Kim Kardashian sa neukazovala na verejnosti v poslednom čase často. O to viac potešil jej "návrat" pred objektívy fanúšikov jej sexepílu.

29.01.2017 14:00
debata (3)
zväčšiť Sestry Kim Kardashian a Khloe Kardashian sa... Foto: Profimedia
Kim Kardashian a Khloe Kardashian Sestry Kim Kardashian a Khloe Kardashian sa slnia v priestoroch luxusnej vily na Kostarike.

Tridsaťšesťročná brunetka si posledné dni užívala so sestrou Khloe, mamou Kris Jennerovou a deťmi v Kostarike. Práve tam si rodina prenajala luxusnú usadlosť, ktorá ich mala chrániť pred záujmom verejnosti. Ale pred paparazzmi ich neuchránila.

Práve vďaka nim sa na svetlo dostalo aj zábery dvojnásobnej mamy v bikinách. A jedno je isté – Kim je skutočne v dokonalej forme. Slávna celebrita si obliekla telové bikiny a ukázala v nich špičkovú formu, zaoblený zadoček aj plné poprsie. Keď hádzala vlhkými vlasmi, vyzeralo to priam akoby sa fotila do módneho magazínu.

Kardashian sa nedávno na svojom Instagrame tiež vyjadrila k udalostiam, ktoré hýbu Amerikou. Ide o Trumpov zákaz vstupu pre moslimov z konkrétnych krajín. Svojim fanúšikom odkázala, že viac ľudí v Amerike zomrie pri páde z postele ako pri útoku teroristu alebo človeka moslimského vyznania.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #Kim Kardashian #kostarika #sexy

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...