Odhalená! Prsia v dlaniach a telo Venuše, Upton je hviezda titulky

Tomu sa hovorí návrat vo veľkom štýle. Hviezda titulnej strany magazínu Sports Illustrated je už známa. A nie je to nik iný ako topmodelka Kate Upton.

15.02.2017 11:17
debata
Topmodelka Kate Upton na jednej z trojice... Foto: Reprofoto: SI.com
Kate Upton Topmodelka Kate Upton na jednej z trojice titulných strán magazínu Sports Illustrated Swimsuit Issue 2017.

Americká kráska, blondínka s kyprými krivkami vzala útokom svet módy práve pred pár rokmi, keď sa objavila na titulnej strane známeho špeciálu prvýkrát. Hneď o rok tam pózovala znovu. Nasledovala pauza, ale rok 2017 sa nesie opäť v znamení 24-ročnej prsatice.

Časopis posiela do stánkov hneď tri rozličné verzie titulnej strany. Ani na jednej pritom nemá modelka na sebe vrchný diel plážovej garderóby. Dva obrázky ju zachytávajú len držiac si poprsie rukami, na ďalšom má oblečený trblietavý bomber na nahom tele.

„Bola som nesmierne nadšená, keď ma šéfredaktor MJ Day poprosil, či by som sa vrátila do Sports Illustrated,“ uviedla Upton pre médiá. „Špeciálne po tom, čo som sa dozvedela, že aktuálne číslo je oslavou ženy akéhokoľvek veku a akéhokoľvek typu postavy,“ pokračovala modelka.

Ona sama pred časom rozvírila debatu o tom, či do modelingu patria typy s kyprými tvarmi. Ešte väčší rozruch však spôsobila pred rokom jej nástupkyňa Ashley Graham. Modelka XXL pritiahla ku Sports Illustrated pozornosť naozaj všetkých.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #bikiny #Kate Upton #titulka #Sports Illustrated Swimsuit Issue #tvár

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...