Prsník von! Nicki Minaj podľahla novej móde, v Paríži ukázala (pri)veľa

Prsia sú momentálne v kurze. Ako sme už v nedeľu informovali, celebrity na prehliadke značky Dior prekvapili v priehľadných kúskoch odevov a naostro. Raperka Nicki Minaj však zašla ešte ďalej.

06.03.2017 00:00
debata (3)

Americká hudobníčka, ktorá tiež v týchto dňoch obieha prehliadky v parížskej mekke módy, sa vybrala na módnu šou dizajnéra Haidera Ackermanna. A div sa svete, tentoraz prišiel na rad prsník úplne odhalený. Teda, nie celkom. Bradavku zakryla kovová nálepka v tvare štvorca, aby sa zábery mohli objaviť v médiách a nemuseli byť cenzurované – vymyslené to mala raperka naozaj bystro.

Tridsaťštyriročná Minaj sa bez ostychu o zábery svojho odhaleného poprsia podelila aj s fanúšikmi na Instagrame. Aj ten je síce známe prísnou cenzúrou odhalených záberov, ale v tomto prípade sa nedalo nič robiť – stačí malý štvorček a pravidlá neboli porušené. Minaj sa teda mohla vystaviť polonahá na webe.

Odhalené dámske vnady sú však podľa mnohých módnych odborníkov jedným z horúcich trendov sezóny a v najbližších mesiacoch ich vraj uvidíme čoraz viac. Dôvodom je fakt, že kolekcie z priehľadných materiálov ako je čipka či tyl a jemnučký hodváb nosia mnohé celebritné tváre hrdo aj bez spodnej bielizne. Nuž, je sa na čo tešiť, čo poviete páni? Nižšie si pozrite celebrity na prehliadky Dior.

Ani herečka Uma Thurman nechýbala na prehliadke...
Hudobníčka a speváčka Alicia Keys pózuje...
+12Herečka Clemence Poesy pózuje fotografom pred...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Nicki Minaj #nahota #Paríž #prsník #bradavka

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...