Dámska jazda na jachte: Tanečnicu zatienila kráska s bulharskou krvou

Dátum svadby síce ešte nie je stanovený, ale tanečnica a herečka Julianne Hough sa už lúčila so slobodou. Na dámskej jazde v Mexiku ju však zatienila kamarátka.

07.03.2017 00:00
debata
Tanečnica Julianne Hough (v pozadí v bielych... Foto: Profimedia
Julianne Hough (vľavo) a Nina Dobrev Tanečnica Julianne Hough (v pozadí v bielych plavkách) sa lúčila so slobodou. Pozvala aj kamošku Ninu Dobrev - herečka ju zatienila.

Reč je o herečke Nine Dobrevovej, kráske s bulharskými koreňmi, ktorú aj slovenskí diváci poznajú zo seriálu Upírske denníky. Dvojica dievčat sa pozná už roky a pravidelne sa stretáva. Na jachte v mexickom letovisku Cabo teda nemohla Dobrev chýbať.

Kamarátky trávili celý čas v plavkách a užívali si slnečné počasie aj záujem miestnych mladíkov. Bola to však práve Dobrev, kto zaujal paparazzov viac než samotná blondínka Hough.

Bulharka si vzala na seba dvojdielne bikiny a odhalila v nich príťažlivú figúru. Jej kamoška si vystačila s jednodielnymi bielymi plavkami s detailom šnurovania na chrbte.

Hough by sa mala tento rok vydať za kanadského hokejistu Brooksa Laicha, ktorý ju pred pár mesiacmi požiadal o ruku. Na svadbe určite nebude chýbať množstvo známych tvárí, okrem Dobrevovej napríklad aj Houghovej brat Derek – známy tanečník či kolegovia zo šou Dancing with the stars.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #bikiny #Nina Dobrev #Julianne Hough #rozlúčka so slobodou

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...