Hriešnejšie už vyzerať nemôže! Mladučká Selena Gomez vás zvedie

Tmavé vlasy, tajomné oči a pootvorené pery! A to všetko v kombinácii so sexi telom.

17.03.2017 00:00
debata

Selena Gomez má len 24 rokov, ale život plný vrcholov aj pádov. Aktuálne však šťastná a čerstvo zamilovaná hviezda zvádza na titulke vydania magazínu Vogue. Zlé obdobie je tak viditeľne za ňou.

Selena Gomez na titulke magazínu Vogue. Foto: Vogue
Selena Gomez Selena Gomez na titulke magazínu Vogue.

Na obálke pózuje v kvetovanom korzete, ktorý napriek záplave kvetov nevyzerá romanticky, ale skutočne sexi. Výrazne nalíčené tmavé oči a jemne pootvorené pery priam nabádajú k hriešnym predstavám. Mladá kráska rozhodne vie, ako sa „predať“ na titulke.

V rozhovore pre magazín sa však dotkla aj témy jej psychických problémov. Tlak z turné neuniesla. „Turné pre mňa znamená obdobie osamelosti. Moje sebavedomie bolo nízke. Bola som depresívna, ustráchaná. Začala som mať záchvaty paniky tesne pred vystúpeniami. V podsatte som sa necítila dobrá či schopná.“

Začiatkom januára však americké médiá priniesli dobrú správu – jej problémy pominuli a začala randiť s hudobnou hviezdou The Weekndom. Spevák tvoril dlhší čas pár s modelkou Bellou Hadidovou, Selena Gomez zasa prežila niekoľko rokov búrlivého vzťahu s Justinom Bieberom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Selena Gomez #Vogue

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....