Bloom skryl penis a vyrazil do Karibiku. Žeby už s novou milenkou?!

Keď sa naposledy herec Orlando Bloom objavil v oceáne, vyvolalo to poriadny záujem. Nielen preto, že mu spoločnosť robila vtedajšia priateľka Katy Perry.

21.03.2017 13:30
debata (3)
Herec Orlando Bloom si užíval slnečné počasie... Foto: Profimedia
Orlando Bloom Herec Orlando Bloom si užíval slnečné počasie na karibskom ostrove St. Barths.
Britský herec sa totiž v tom čase vyzliekol celkom donaha a na pádlovacej doske predvádzal bez ostychu svoju mužskú pýchu, hoci musel tušiť, že je v hľadáčiku paparazzov. Tentoraz sa k pádlovaniu vrátil. Ale fanúšikovia zostanú sklamaní. Šortky zostali na svojom mieste.

Štyridsiatnik, ktorý v minulosti bol ženatý s topmodelkou Mirandou Kerrovou a randil okrem Perryovej napríklad aj so Selenou Gomezovou, sa tentoraz vydal na exotický ostrov Svätého Bartolomeja. S plavkami a bez dámskej spoločnosti.

Paparazzovia ho však zvečnili ako popri pádlovaní na doske robí aj zhyby na jachte či skáče šípky cez palubu. Pôvodné informácie o pánskej jazde sa však javia ako nie celkom správne. V Bloomovej spoločnosti sa totiž nachádzala aj plavovlasá dáma. Ide o austrálsku modelku a herečku Kristy Hinze Clarke, ktorá je však stále vydatá. O tom, aký je vzťah medzi ňou a Bloomom, nie sú žiadne detailné informácie. Bloom sa pred mesiacom rozišiel so spomenutou Katy Perryovou.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #milenka #plavky #Orlando Bloom #Karibik

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...