Ako to vôbec robí?! 51-ročná Cindy Crawford v bikinách vyrazí dych

Hoci žezlo popularity už pomaly začínajú preberať jej deti, topmodelka veteránka Cindy Crawford stále dokáže ohúriť. Pohľad na ňu v bikinách dokáže vyraziť dych.

06.04.2017 00:00
debata (2)
Modelka Cindy Crawford a jej manžel Rande... Foto: Profimedia
Cindy Crawford a jej manžel Rande Gerber Modelka Cindy Crawford a jej manžel Rande Gerber spoločne na ostrove St. Barts.

Dnes 51-ročná niekdajšia supermodelka odletela po víkendovej účasti na gala-akcii módnych cien na ostrov Svätého Bartolomeja. Ani tam sa však s celou rodinou nevyhla prítomnosti paparazzov. Crawford v bikinách vychádzajúca z mora v spoločnosti manžela však rozhodne nepatrí medzi dámy, ktoré by sa mali ostýchať vyzliecť pred objektívom. Formu, akou sa môže pochváliť, by si želala aj nejedna tridsiatnička.

Crawford s manželom Randem Gerberom a ich deti Kaia a Presley odleteli do Karibiku všetci spoločne. Ako už v nedeľu naznačili, ich rodina je veľmi súdržná a navzájom sa jej členovia vo všetkom podporujú.

Crawfordovej syn Presley si cez víkend odniesol titul Novej hviezdy modelingu na cenách Los Angeles Annual Fashion Awards. Podporila ho prítomnosťou celá rodina.

Topmodelka Cindy Crawford (druhá zľava) s... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Cindy Crawford (druhá zľava) s manželom Rande Gerberom a ich deti - dcéry Kaia Jorden Gerber a syn Presley Walker Gerber Topmodelka Cindy Crawford (druhá zľava) s manželom Rande Gerberom a ich deti - dcéry Kaia Jorden Gerber a syn Presley Walker Gerber na akcii Fashion Los Angeles Awards.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #bikiny #Telo #forma #Cindy Crawford #Karibik

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...