Prsia skryla, rozparky zmizli! Verešová rozkvitla ako krásna dáma

Vyberať si sexy kúsky oblečenia nie je pre Andreu Verešovú nič výnimočné. Na narodeninovej oslave známej podnikateľky sa však objavila v prekvapivo decentnom a pritom veľmi elegantnom modeli.

07.04.2017 00:33
debata (1)
Slovenská modelka Andrea Verešová na... Foto: Profimedia
Slovenská modelka Andrea Verešová na narodeninovej oslave v Prahe. Slovenská modelka Andrea Verešová na narodeninovej oslave v Prahe.

Rodáčka zo Žiliny, ktorá sa môže pýšiť titulom Miss Slovensko, sa v stredu večer vybrala na veľkolepú oslavu podnikateľky Růženy Nechanskej. Výstrihy, rozparky, či priehľadné materiály zostali doma – Verešovej voľba padla na nežné šaty po kolená s výrazným kvetinovým motívom.

Nechýbali síce tradičné vlny kaderí prehodené na stranu, dvojnásobná mama vyzerala ako skutočná dáma a pripútala na sebe nejeden pohľad mužských, ale aj ženských hostí.

Iba pred pár dňami sa pritom 36-ročná modelka dostala znovu na stránky bulváru. Dôvodom bola práve garderóba. Dámsky kostým, ktorý si obliekla na vyhlásenie cien, prekvapoval odhaleným výstrihom.

Verešová chcela jednému z českých novinárov ukázať, že naostro sa do spoločnosti nevydala a odkryla mu kúsok hrude. Čipkovaná podprsenka, ktorú mala pod sakom skrytú však nesedela presne na svojom mieste a tak Slovenka opäť skončila „odhalená“. Či chtiac, alebo nechtiac, to vie už len ona sama…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #kvety #Andrea Verešová #pôvab #decentnosť

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...