Žeby Cuky a Luky v realite?! Tieto kamošky na pláži ukázali, čo nemuseli

Hoci sa titulujú slovom modelky, nejedného človeka napadne, či to vlastne celé nie je paródia. Kamarátky Frenchy Morgan a Phoebe Price prekvapili aj na pláži v Malibu.

11.04.2017 00:00
debata (1)
Kamarátky Frenchy Morgan (hore) a Phoebe Price... Foto: Profimedia
Frenchy Morgan (hore) a Phoebe Price Kamarátky Frenchy Morgan (hore) a Phoebe Price sa takto predvádzali na pláži v Malibu.

Dvojica treťotriednych celebritiek, ktorá urobí všetko preto, aby sa pozornosť objektívov zamerala ich smerom, sa na pláži predvádzala ako o život. Plejáda momentiek, ktorá sa práve reportérom podarila, je skôr komickým obrazom toho, čo sú dve ženy bez súdnosti schopné urobiť pre bulvár.

Ryšavka Price aj jej odfarbená kamoška Morgan strúhali jednu pózu za druhou, rozkročili nohy aj liezli na betónový múrik, aby na objektívy vystrčili zadočky. A nechýbalo k tomu ani špúlenie pier či lascívne pohľady na fotografov.

Frenchy Morgan (vľavo) a Phoebe Price sa takto... Foto: Profimedia
Frenchy Morgan (vľavo) a Phoebe Price Frenchy Morgan (vľavo) a Phoebe Price sa takto predvádzali pred objektívmi v Malibu. Smiešne či na zaplakanie?

Aj vám to niečo pripomína? Nám v prvom momente napadlo plážové vydanie Cuky a Luky. Ale kým tieto dve dámy sú vtipné a v televízii, Phoebe a Frenchy sú ženy z mäsa a kostí, veľmi skutočné a všetko toto konajúce pri plnom vedomí. Nuž, ale niekoho možno potešili.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #paparazzovia #Frenchy Morgan #Phoebe Price

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...