Krásky z Baywatch po rokoch: Takto zostarli najsexi plavčíčky planéty!

Boli z nich sexidoly. Vďaka televíznemu seriálu Pobrežná hliadka predvádzali pravidelne svoje krivky v červených plavkách a pútali pozornosť aj závisť.

24.04.2017 00:00
debata (2)
Zľava: Herečky Kelly Packard, Donna... Foto: SITA/AP, John Salangsang
Kelly Packard, Donna D'Errico, Nancy Valen a Erika Eleniak Zľava: Herečky Kelly Packard, Donna D'Errico, Nancy Valen a Erika Eleniak sa spoločne objavili na "Baywatch" Slow Motion Marathon v Los Angeles.

Herečky zo známeho seriálu, ktorý už o pár týždňov dorazí do kín aj vo filmovej verzii, sa zišli v Los Angeles na benefičnej akcii Baywacth Slow Motion Marathon.

Medzi pozvanými sa objavila napríklad Erika Eleniak. Sexi blondínka s bujným poprsím patrila po Pamele Andersonovej k najobľúbenejším plavčíčkam televíznej série. Hoci dlhé kadere nahradil účes z krátkych vlasov a Eleniak sa pomaly približuje k dovŕšeniu päťdesiatky, jej pôvab je stále prítomný. Hoci zrelší.

Na podujatí sa potom objavili aj slovenským divákom menej známe tváre – medzi nimi Nancy Valen či Kelly Packard. Zostavu doplnila Donna D'Errico. Ako dámy zostarli? Pozrite sa.

Herečka Erika Eleniak na zábere z roku 1989 v... Foto: Profimedia
Herečka Erika Eleniak na zábere z roku 1989 v seriáli Pobrežná hliadka. Herečka Erika Eleniak na zábere z roku 1989 v seriáli Pobrežná hliadka.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #zmena #stretnutie #Baywatch #Erika Eleniak

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...