Niekto to rád nahé! Ruská moderátorka skočila do vĺn úplne naostro

Nedávno sa stala terčom záujmu amerických agentov a polície, ktorí ju podozrievali, že je ruská špiónka. Blondínka Victoria Bonya však zaujala na druhej strane Atlantiku aj inak.

26.04.2017 12:19
debata
zväčšiť Televízna moderátorka a bývalá playmate... Foto: Profimedia
Televízna moderátorka a bývalá playmate Victoria Bonya na pláži v Miami. Televízna moderátorka a bývalá playmate Victoria Bonya na pláži v Miami.

Televíznu moderátorku a bývalú playmate zachytili objektívy paparazzov na pláži v Miami. Najprv v dvojdielnych čiernych bikinách a potom… celkom nahú! Áno, 37-ročná blondínka odložila všetku plážovú garderóbu a do vĺn vkĺzla v Evinom rúchu.

Hoci s nahotou problém očividne nemala a ani nemá, do nepríjemnej situácie sa Bonya dostala pri nedávnom prechode americkými hranicami. Keďže jej pohraničná kontrola našla v batožine vizitku na firmu vyrábajúcu skryté kamery, okamžite ju odviedli bokom a začali vypočúvať.

„Hovorila som si, že ma určite deportujú. Nepýtali sa ma normálne otázky, stále sa vypytovali na ruského prezidenta Vladímira Putina,“ opísala incident Bonya. Dostala údajne aj otázku, či je tajnou agentkou Ruska.

Blondínku údajne zachránila jej popularita. Až keď colníci zistili, že ju na Twitteri sledujú dva milióny ľudí, uvedomili si, že ide o celebritu a moderátorku a nie podozrivú špiónku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #kontrola #pláž #Miami #moderátorka #Victoria Bonya

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...