Jennifer Lopez sa rozhodla ukázať všetko! Veď napokon, prečo nie?

Vyzývavá! Práve toto slovo sa dralo na jazyk všetkým, ktorí videli Jennifer Lopez počas udeľovania Billboard Latin Music Awards na Floride.

29.04.2017 00:00
debata (2)

Slávna a obdivovaná speváčka počas večera prekvapila hneď dvoma šatami. Ktoré z nich boli viac sexi, ťažko povedať.

Jennifer Lopez na červenom koberci počas... Foto: SITA/AP, Wilfredo Lee
Jennifer Lopez Jennifer Lopez na červenom koberci počas udeľovania "Latin Billboard Awards".

47-ročná hviezda sa na červenom koberci predviedla v šatách z dielne Julien Macdonaldovej. Viac kože a menej látky – presne v tomto slogane sa dali čierne šaty latino-divy popísať. Dokonalé telo takmer päťdesiatročnej krásky hralo na červenom koberci prím – šaty zostali kdesi v úzadí.

Veľmi podobný dojem vzbudili aj jej druhé šaty večera, ktoré boli metalické. Práve z nich sa speváčke na pódiu pri preberaní ceny drali prsia nástojčivo von. Dvojnásobná mama si z toho nič nerobila, záujem si vychutnávala a tešila sa z ocenení.

Jennifer Lopez pózuje v zákulisí udeľovania... Foto: SITA/AP, Wilfredo Lee
Jennifer Lopez Jennifer Lopez pózuje v zákulisí udeľovania cien "Latin Billboard Awards".

V metalických šatách na pódiu zaspievala aj jej novú pieseň v španielčine s názvom Mirate. Zaujímavosťou je, že na produkovaní piesne sa podieľal aj jej niekdajší manžel, Marc Anthony. Napriek rozvodu tak dvojica evidentne spolu dobre vychádza. Balada je súčasťou pripravovaného španielskeho albumu. Po vystúpení si prevzala ocenenie Telemundo Star. „Som šťastná, že môžem zdieľať túto noc s umelcami, ktorých obdivujem. Ďakujem mojej rodine a fanúšikom. Vrátiť sa ku svojim koreňom je niečím, čo neviem popísať slovami. Mám vás veľmi rada. Som požehnaná, pretože môžem byť súčasťou toho sveta a môžem reprezentovať našu latinskoamerickú komunitu," vyjadrila sa herečka vo svojej ďakovnej reči.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Billboard Latin Music Awards

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...