Súboj slávnych zadočkov: Bella verzus Kendall - obe supersexi!

Obe sú právoplatne v zozname najžiadanejších modeliek súčasnosti. Na akcii MET Gala si mohli pridať aj titul najsexi modelky akcie.

02.05.2017 14:00
debata (1)
Topmodelka Bella Hadid bola neprehliadnuteľná v... Foto: Reuters, CARLO ALLEGRI
Topmodelka Bella Hadid bola neprehliadnuteľná v kreácii Alexander Wang. Topmodelka Bella Hadid bola neprehliadnuteľná v kreácii Alexander Wang.

Bella Hadid a Kendall Jenner, kolegyne a kamarátky sa na módnej akcii roka objavili každá za inú dizajnérsku značku – jedna vec však bola zhodná. Obe vyzerali supersexi!

Hadidovú na podujatie obliekol do sieťovaného elastického overalu dizajnér Alexander Wang. Hoci model vlastne takmer všetko zahaľoval, výsledný dojem bol netradične vyzývavý. Elastický materiál totiž dokonale obopol Hadidovej krivky, výstrih na chrbte naznačoval zvodnosť a zadoček pod trblietavou sieťovinou vyzeral naozaj ukážkovo.

Očarujúca Haley Bennett v šatách Dolce & Gabbana.
Speváčka Celine Dion v kreácii Atelier Versace.
+97Televízna osobnosť Kylie Jenner v kreácii...

Ešte o kúsok ďalej zašla Kendall Jenner, ktorú na podujatie obliekala značka La Perla. Kreácia v línii haute couture zakrývala naozaj len to najnutnejšie a členka kardashianovsko-jennerovského klanu sa pred objektívmi predvádzala akoby nebola ani oblečená, ani nahá.

Ukážkové nohy, ktoré odhaľoval rozparok, vyzerali v jej prípade skutočne príkladne. A tvarované pozadie bola odhalené ešte odvážnejším spôsobom ako u jej kamošky Belly.

Modelka Kendall Jenner v odvážnej kreácii La... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
Modelka Kendall Jenner v odvážnej kreácii La Perla Haute Couture. Modelka Kendall Jenner v odvážnej kreácii La Perla Haute Couture.

Galavečer v Metropolitnom múzeu bol plný módy a ženských kriviek, ktoré si môžete pozrieť aj v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #zadoček #Kendall Jenner #sexy #MET Gala #Bella Hadid

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...